Välkommen hem - Själens resa Etapp 6 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (17.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens resa (del 6)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-07-12
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995326

Välkommen hem - Själens resa Etapp 6 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-07-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska.

Välkommen hem är den sjätte etappen på resan. I den här meditationen får den verbala guidningen stå tillbaka för att ge mer plats åt musiken, som är starkt medryckande och livsbejakande. Den här aktiveringen tar meditationens budskap in på cellnivå, och planterar expansionen där den hör hemma. I din kropp. I livet.

De tolv meditationerna är individuella och helt unika till sin utformning. Du kan lyssna på Själens resa som en helhet, men varje meditation fungerar också fristående. Avsätt en stund för dig själv och använd lurar för bästa upplevelse. För fördjupad effekt, lyssna gärna på varje etapp flera gånger.

Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som står för musik och produktion. På inspelningen medverkar också Anders Olofsson på fiol och Stefan Boberg på flöjt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »