Hjärtats sång - Själens resa Etapp 10 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (15.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens resa (del 10)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-08-09
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995364

Hjärtats sång - Själens resa Etapp 10 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-08-09

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska.

Hjärtats sång är den tionde etappen på resan. Den här meditationen guidar dig in i det nya, där inget längre är som förr. Förutsägbarhetens tid är över. Du har överlämnat dig till det som är större, och dina steg blir allt lättare. I takt med att du lär känna den här lättheten upptäcker du livet på nytt. Du förvånar dig själv, tar steg du inte väntat dig. På så vis uppenbarar sig livets magi.

De tolv meditationerna är individuella och helt unika till sin utformning. Du kan lyssna på Själens resa som en helhet, men varje meditation fungerar också fristående. Avsätt en stund för dig själv och använd lurar för bästa upplevelse. För fördjupad effekt, lyssna gärna på varje etapp flera gånger.

Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som svarar för musik och produktion. På inspelningen medverkar också Simon Danielsson på piano.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »