Aldrig ensam - Själens resa Etapp 12 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (16.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Själens resa (del 12)
Inläsare
Kajsa Ingemarsson
Utgivningsdatum
2022-08-23
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995388

Aldrig ensam - Själens resa Etapp 12 Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-08-23

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska.

Aldrig ensam är den tolfte och sista etappen på resan. Denna meditation startar i ett energifyllt crescendo. Den frihet du funnit längs vägen ger dig kraft, och rörelsen har tagit fart. Ur ditt bröst flödar nu sången, stark och klar. Du ser dina erfarenheter i nytt ljus, och förstår att ingenting varit förgäves. Du påminns också om de som vandrat med dig, den hjälp, kärlek och omtänksamhet du mött längs vägen.

Här slutar resan, men samtidigt börjar en ny. För den plats du kommit till är din nya utgångspunkt för själens fortsatta färd. Du kan använda de tolv meditationerna så ofta du vill, som en helhet eller som fristående delar. Ju fler gånger du lyssnar, desto mer djupverkande blir effekten. Ge dig själv tid och använd lurar för bästa upplevelse.

Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som svarar för musik och produktion.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »