Lyckliga gatan tur och retur (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ella Frank (del 2)
Antal sidor
335
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995517

Lyckliga gatan tur och retur E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-04-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Amits ankomst till Sverige närmar sig. Gården är så gott som färdigrenoverad, Shirin har hyrt ut sin lägenhet i stan och skärgårdsretreatet är fullbokat hela sommaren. Ella kan knappt förstå hur bra allt blev till slut!

Men när Amit anländer möts de inte alls i den himlastormande återförening som Ella sett framför sig. Hon har svårt att tyda hans signaler samtidigt som hon själv har fullt upp med att planera dagarna på gården. Ella stöter dessutom allt oftare på journalisthunken Ruben. Han är inte bara nyseparerad och kontaktsökande utan också väldigt snygg. Varför bryr hon sig om honom nu när Amit äntligen är här?

En sak är säker. Det var inte så här Ellas nya harmoniska skärgårdsliv skulle bli.

Lyckliga gatan tur och retur är uppföljaren till den rosade debuten En enkel till Indien och handlar om den ädla konsten att omfamna nuet och lära sig leva mitt i det kaos som vi ibland kallar livet. Om naturens läkande krafter och att alla vägar, förr eller senare, leder oss hem.

CASSANDRA BRUNSTEDT är född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag driver hon magasinet Mothr, föreläser och skriver böcker. Under en längre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. Hennes debutroman, En enkel till Indien, blev finalist i Årets Feelgood 2022. Nu är hon aktuell med uppföljaren, Lyckliga gatan tur och retur.

"Cassandra har gjort det igen! En magisk bok där underhållning varvas med djupa, tänkvärda insikter." Louise Strömberg, författare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lyckliga gatan tur och retur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Återigen, LIVET
    Pia Gahlin, 19 april 2023

    Ja, återigen livet vi lever¿
    Fantastisk beskrivning av människorna, miljön, tankar, död, liv, allt vi människor går igenom på olika sätt och ofast inte delar med oss av till. någon annan, men, det bör vi göra. Ella Frank har fått mig att hoppa och leva, jag tar mina hundar och flyttar till Kanarieöarna. Och, jag är VATTEN❤️😀. Tack! Läs boken och lev ert liv därefter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cassandra Brunstedt