Hela mitt hjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (396.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Harling
Utgivningsdatum
2023-01-25
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995647

Hela mitt hjärta Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-25

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Fängslande berättelse om hemligheter och svek." Frida Boisen

När Livia skrivs ut från sjukhuset efter att ha vårdats för en hjärtinfarkt gör hon det med en förnimmelse av att ingenting är som vanligt. Hon känner sig som en ny människa. Kanske inte till det yttre, men inombords är hon förändrad och hon är ödmjukt tacksam över att ha fått en andra chans i livet. Men tanken på vad det innebär och vad som väntar gör henne livrädd. I allt detta blir saknaden efter barnen bottenlös.

I sju år har hon funnit sig i att hennes tre barn inte vill ha någon kontakt. Inte ett ord. Inte en rad. Inte ett möte. Inte en dag har gått utan att hon tänkt på dem och undrat hur de har det.

När hon trevande börjar närma sig dem river det upp sår från en tid som de alla försökt glömma. Ett äktenskap som kanske aldrig borde ingåtts, en uppväxt som kantats av tystnad och falska motiv. Alla har de minnen som präglat dem. Men har de samma bild av vad som hände i villan där de bodde?

Hela mitt hjärta handlar om en mors värsta mardröm. Om hur rädslan för att lämnas och såras till slut blir så stor att ett liv i ensamhet är enda utvägen. Tills hjärtat en dag slår nya slag och vill något annat.

ANNE LILJEROTH är född 1963 i Skara men bor sedan länge i Stockholm. Hon debuterade som författare 2013 och Hela mitt hjärta är hennes åttonde roman. Med sitt känsliga språk utforskar hon livets snårskog och ämnen som berör.

"Oförglömlig läsning om ensamhet och rädsla som flätar samman en splittrad familj och deras trauman." Emmie Spånberger, BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hela mitt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande
    -, 14 mars 2023

    Om gripande skildring om hur kroppen faktiskt kan kollapsa på riktigt av stress. Stor igenkänning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Liljeroth