Under stjärnorna i Paris (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sophia i Paris (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995654

Under stjärnorna i Paris Ljudbok

(162 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-01

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tv-reportern Sophia har satsat allt på karriären. När tjänsten som utrikeskorrespondent i Kairo blir vakant vet hon att jobbet är hennes. Nyskild och fast besluten om att lämna gråa Stockholm bakom sig hyr hon ut sin lägenhet innan hon ens är säker på att hon fått arbetet.

Inför drygt en miljon tittare i direktsänd tv tvingas hon hantera beskedet att drömjobbet gått till en kollega. Strax därefter dör Sophias älskade mormor och det visar sig att hon lämnat efter sig en förfallen bar i Paris. Motvilligt åker Sophia dit för att snabbt sälja baren.

På plats möter hon en rad personer som tvingar henne att ifrågasätta sina livsval och drömmar. Vad vill hon egentligen med sitt liv och för vems skull? Den gamle mannen Louis, som sköter om baren, beter sig märkligt och tycks veta mer om mormoderns förflutna än han erkänner. Och den strikta advokaten Tristan, som ska hjälpa Sophia att sälja baren, är han bara arrogant och dryg eller döljer sig något mer under ytan?

KAROLINA SCHÜTZER, född 1984, är journalist och författare med fötterna i Sverige och hjärtat i Frankrike, där hon både studerat och arbetat. Efter att ha arbetat som reporter, redaktör och programledare på Sveriges Television i tio år lämnade hon Stockholms innerstad för ett lugnare liv i Uppsala tillsammans med sin man, deras tre barn och katt. Vid sidan av skrivandet arbetar hon som kommunikatör på institutionen för freds- och konfliktforskning vid Uppsala universitet. Under stjärnorna i Paris är hennes debutroman och handlar om att våga lyssna på sig själv och släppa de förväntningar som andra har på hur vi ska leva våra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Under stjärnorna i Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig
  EwGw (Maury France), 10 januari 2024

  Fin bok att resa bort med och drömma sig tillbaka till yngre år.

 2. Underbar
  -, 5 december 2023

  Underbar bok. Tur att det finns en fortsättning. För man vill ju veta hur allt går.

 3. Mysig feelgood
  -, 20 oktober 2023

  Bra, mysig o underhållande feelgood. Ser framemot fler från författaren

 4. Feelgood
  -, 4 oktober 2023

  En mysig Feelgood bok

 5. Allt kan tydligen ske i Paris
  -, 26 februari 2023

  Lättläst och charmig. Märkligt att omslaget visar van Goghs berömda målning av caféet i Arles i Provence?

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Karolina Schützer

 • Snöfall över Paris

  Karolina Schützer

  "Har man minsta lilla längtan till Paris så är Karolina Schützers böcker oemotståndliga. När feelgood är riktigt välskrivet sa kan den genren vara en njutning. Hennes debutroman Under stjärnorna i Paris fick många rosor, bland annat av mig. N...