Ett bloss i Barcelona (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Robertsson
Utgivningsdatum
2022-11-11
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995753
Ett bloss i Barcelona (ljudbok)

Ett bloss i Barcelona Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Om några timmar lyfter planet till Barcelona och Lydia kommer att sitta vid en fönsterplats, ensam med en stark gin och tonic i handen. Ett hej då-brev väntar på hennes mans skrivbord och deras dotter är överlämnad till sin farmor. Från och med nu ska Lydia lägga noll procent energi på att vara till lags och hundra procent energi på att söka efter sin förlorade lust. Hon vet att det hon gör är oförlåtligt men alternativet vore ännu värre. Hon måste resa bort för att någonsin kunna hitta hem.
När Philip kommer hem till lägenheten i Vasastan och förstår att Lydia har stuckit vänds tillvaron upp och ner. Hur kan hans fru bara lämna honom utan förvarning? Men framför allt, hur kan en mamma lämna sin nyfödda dotter? En resa för att förstå varför Lydia har försvunnit tar sin början och till slut ser Philip ingen annan utväg än att följa i hennes fotspår.
Ett bloss i Barcelona är en roman om relationer, förväntningar, lust och om att tappa bort sig totalt för att kunna hitta rätt.

MALIN LETSER debuterade 2019 med Brevet till Alice som fick ett mycket fint mottagande. Malin arbetar som journalist och bor i Stockholm med sina två döttrar. Precis som Lydia i Ett bloss i Barcelona har Malin bott i Barcelona och har en förkärlek till Spanien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett bloss i Barcelona. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mjuk och fin
    -, 21 januari 2023

    Det här är en typ av berättelse jag inte brukar läsa. Fick den på rekommendation och jag gillar den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Letser

  • Brevet till Alice

    Malin Letser

    En hisnande rolig och djupt vemodig berättelse om mod, rädsla, längtan och vänskap. Rädsla och skam har hindrat Alice från att leva det liv hon innerst inne drömt om, och nu har hon blivit gammal och accepterat sitt öde. När ett brev från det förf...