Trubbel i musteriet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Pommie och Frank (del 3)
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2023-05-05
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
154 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789177995883

Trubbel i musteriet

(3 röster)
Pocket,  Svenska, 2023-05-05
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det stundas höstbröllop på Äppelgården. Till festen återvänder gamla bekantskaper och med Franks dotter Claudia och hennes son Luca på plats blir livet äntligen som vanligt igen.

Men hösten på den nystartade handelsträdgården är intensiv. Fastän de skånska vindarna är milda, är det något som bekymrar Pommies och Franks vän, Carl Styrud, ägare till det anrika familjeföretaget Styruds musteri. Elaka rykten sprids i sociala medier om att musteriet använder utländsk besprutad frukt och problemen eskalerar snabbt.

Pommie och Frank gör allt de kan för att hjälpa sin vän trots att de har mycket att stå i. Det brittiska företaget som investerat i Franks och Carls näringslösning kommer med påstridiga krav och från ingenstans dyker Pommies pappa upp efter trettiofem års tystnad. Mellan Claudia och hantverkaren Vojtek spirar romansen. Men Vojtek tampas fortfarande med demoner kring minnet av dotterns död.

Pommie får snart svårare familjefrågor att ta ställning till än om hon ska träffa sin pappa. Och hur ska hon kunna övertyga Frank om att missade dejter bara är en följd av den senaste tidens omvälvande händelser?

När höst går mot vinter har livet på Äppelgården tagit en ny riktning. Stora hemligheter har avslöjats och nya familjeband har skapats.

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Trubbel i musteriet är tredje boken i hennes omtyckta serie om Pommie och Frank. De tidigare delarna, Kirskålsgrannar och Tistlar i handelsträdgården, har båda nominerats till Årets Feelgood.

"Det är bara att njuta och leva med i Pommies och Franks nya paradis." Ölandsbladet

"Romantik och dramatik bland färgsprakande blomster i härliga miljöer!" Bokspegeln
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trubbel i musteriet
  2. +
  3. Den glömda kokboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den glömda kokboken av Christoffer Holst (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Clevström