Lyckomanualen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (25.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
181
Utgivningsdatum
2023-09-18
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177995982

Lyckomanualen E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-09-18

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vad innebär det egentligen att vara lycklig? Kan man ens vara det nu för tiden? Och om man inte är det kan man bli det?

I en tid då valen blir fler, stressen ökar och känslan av att det som verkligen betyder något i livet inte får plats, har författarna börjat fundera allt mer över de frågorna.

I Lyckomanualen djupdyker de, två helt vanliga, lagom stressade och i perioder rätt slitna, småbarnsmammor i det mytomspunna begreppet lycka. De har plöjt sig igenom forskningsrapporter, tagit alla råd de kommit över, intervjuat lyckoforskare och psykologer och testat de allra senaste rönen inom ämnet i jakten på svar: Hur gör man egentligen för att bli lycklig?

Den här boken är deras alldeles egna lyckoresa. En manual för ett lyckligare liv, där de delar med sig av allt de kommit fram till på vägen. För det är nämligen ganska livsomvälvande saker.

CASSANDRA BRUNSTEDT har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag driver hon magasinet Mothr tillsammans med medförfattaren Therésia Franklin. Cassandras debutroman, En enkel till Indien, blev finalist i Årets Feelgood 2022 och våren 2023 kom uppföljaren, Lyckliga gatan tur och retur.

THERÉSIA FRANKLIN är författare, journalist och konstvetare och har arbetat som både tv-producent och tidningsreporter. Idag arbetar hon med magasinet Mothr, som hon grundat tillsammans med medförfattaren Cassandra Brunstedt. Efter att ha startat bakbloggen Söta saker gav hon 2010 ut sin första kokbok med samma namn. Hon har efter det gett ut ytterligare fem kokböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna