Urbant kaos - så klarar du kriser i det moderna samhället (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (38.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2023-10-02
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177996309
Urbant kaos - så klarar du kriser i det moderna samhället (e-bok)

Urbant kaos - så klarar du kriser i det moderna samhället E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-02

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Inte sedan oljekrisen på 1970-talet har bristen på energi varit lika stor som i dag, inte bara i Sverige utan i hela Europa. Dessutom präglas vardagen av stigande elpriser, hög inflation, bristande lagerhållning och bolåneräntor som påminner om dem på 80-talet. Krig i Europa, rustande arméer och maktgalna män. Det är inte utan orsak som vi är oroliga.

Hur ska vi egentligen tänka för att inte känna oss uppgivna när snudd på allt vi gör är beroende av någon annan? Hur blir vi kvitt känslan av att vara fast i en struktur där vi inte kan påverka mycket mer än vår egen beredskap?

Urbant kaos - så klarar du kriser i det moderna samhället är en handbok som hjälper oss att tänka förebyggande och välja rätt i en snabbt skiftande vardag. Det är hög tid att preppa smart och rusta för en osäker värld, där falska rykten och medvetna påverkansoperationer initieras för att underminera vår trygghet och sätt att tänka. Vi bör säkerställa tillgången till rent vatten, fylla skafferiet och planera för hur vi håller värmen i en krissituation. Vi behöver förbereda oss på olika scenarier långt innan de händer på riktigt. Så här gör du.

NIKLAS KÄMPARGÅRD är författare, fotograf och föreläsare. Han har skrivit flera böcker om självhushållning, odling och krisberedskap, bland annat Krishandboken och Lev som en bonde. LB Förlag har tidigare gett ut fyra böcker av Niklas: Svemester: så reser du smart och hållbart i Sverige, Svemester vinter, Vara ute och Vandra året om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Kämpargård