12 nycklar till ett magiskt liv : din guide till mening, inre rikedom och frid (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2023-11-06
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 155 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177996378

12 nycklar till ett magiskt liv : din guide till mening, inre rikedom och frid

(3 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2023-11-06
225
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Det är kontemplativ läsning, en filosofisk djupdykning i konsten att leva enligt urgamla tänkares visdomsregler tolkade i ny kunskapsdräkt. Läs och begrunda, ta emot nycklarna, öppna dörrarna till dina inre rum." Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet

Den här boken är en inspirerande och handfast hjälp för dig som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar dig som är nyfiken på din egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet.

I boken får du ta del av författarens erfarenheter och råd om hur du skapar ett magiskt liv fyllt av berikande upplevelser, meningsfulla sammanträffanden och en djup känsla av inre frid. Bokens tolv nycklar leder dig på en resa inåt där du guidas att ta hand om dig själv, att ge rum för stillhet och följa dina drömmar. Du uppmuntras också att bejaka tillfälligheter och acceptera det som är, liksom att visa mod och ge tillbaka till världen.

KAJSA INGEMARSSON, född 1965, är en av landets mest lästa och uppskattade författare med en lång rad framgångsrika böcker bakom sig. Med den banbrytande Trilogin om hjärtats väg (2013-2015) tog hon på allvar plats som andlig inspiratör och lärare, och har sedan dess fått många nya följare och läsare som söker personlig utveckling på djupet. På senare år har böckerna Att landa som en trana och Isobels vandring, samt den guidade musikaliska meditationsserien Själens resa i 12 steg, hyllats av läsare och lyssnare. Kajsa Ingemarsson arbetar också som föreläsare, meditationsguide och livscoach.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 12 nycklar till ett magiskt liv : din guide till mening, inre rikedom och frid
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Ingemarsson