Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2024-03-15
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Andersson, Lina (form) / Mörner, Malin (foto)
Dimensioner
266 x 222 x 28 mm
Vikt
1218 g
ISBN
9789177996453

Från frö till flora - Odla snittblommor i din trädgård

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2024-03-15
279
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Från frö till flora är en bibel för den som drömmer om att plocka in prunkande buketter från de egna blomsterrabatterna." Carina Sigurdsson Löpp, Länstidningen Södertälje

Har du länge önskat dig en vacker blomsterodling utanför fönstret, en livfull blomsteräng i din trädgård eller egenodlade snittblommor i ditt hem? Vet du inte riktigt var du ska börja? Från frö till flora väcker dina blomsterdrömmar till liv och hjälper dig att hitta dig själv bland frön, plantor och blommor.

Den här boken är en hjälpande hand när du ska hitta din väg genom planering, sådd, skötsel och skörd. Den innehåller mängder med tips och råd om hur du bygger odlingsytor, anpassar odlingen efter klimat, sätter ihop en vacker bukett eller hur du skapar inspirerande blomsterarrangemang och utvecklar din kreativitet. Lär dig hela odlingssäsongen och få rätt nycklar för att få din trädgård att stå i full blom.

Upplev kraften i att växa tillsammans med dina blommor. I Från frö till flora sätter du dig själv och ditt odlande i centrum för att leva ett blomstrande liv.

BLOMSTERODLARNA utgörs av tre blomsterälskare som brinner för odling, hållbarhet och personlig utveckling. Paulina Alesand, Malin Mörner och Sofia Wikander är trädgårdsmästaren, fotografen och floristen som tillsammans utbildar kvinnor i snittblomsodling och eget företagande inom Slow Flower-rörelsen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från frö till flora - Odla snittblommor i din trädgård
  2. +
  3. Trädgårdsdesign : hemma hos Karolina på Länsmansgården

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgårdsdesign : hemma hos Karolina på Länsman... av Karolina Brising (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Från frö till flora - Odla snittbommor i din trädgård

    Malin Mörner, Paulina Alesand, Sofia Wikander

    Har du länge önskat dig en vacker blomsterodling utanför fönstret, en livfull blomsteräng i din trädgård eller egenodlade snittblommor i ditt hem? Vet du inte riktigt var du ska börja? Från frö till flora väcker dina blomsterdrömmar till liv och h...