Frost i trädgårdskaféet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Pommie och Frank (del 4)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2024-10-09
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc.01
ISBN
9789177996460

Frost i trädgårdskaféet

Häftad,  Svenska, 2024-10-09
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Julen nalkas på Äppelgården och för Pommie och Frank är julbestyren intensiva i både handelsträdgården och på det nyöppnade trädgårdskaféet. Inte bara ska de lyckas sälja fyratusen amaryllis och anordna en julmarknad, de ska också slutföra en bakningsbok tillsammans med en tidsoptimistisk fotograf.

Med nytillskottet Bella, deras dräktiga labrador, som troget följer dem runt i hasorna och en fyraårig brorson som tillfälligt flyttar in, får livet ännu mer färg fast på bekostnad av sömnkontot.

Och allt är inte rosenrött. Frank beter sig märkligt vilket får Pommie att tvivla på deras relation och även systern Rosa har hemligheter. Dessutom saknas pengar på kaféet. Fast det inte känns rätt går misstankarna till Vibeke, deras unga nyanställda på kaféet. Varför beter hon sig så underligt och vad pågår egentligen i hennes familj?

Frost i trädgårdskaféet är den fjärde fristående delen i den populära serien om Pommie och Frank, en varm feelgoodroman om julstök, sammanhållning och familjehemligheter, och om att befinna sig mitt i livet.

JENNY CLEVSTRÖM är tidigare journalist och bosatt i Stockholm sedan tjugo år tillbaka. Hon arbetar med kommunikation och har studerat och arbetat i London, New York, Paris och Moskva. Kirskålsgrannar är hennes debutroman och den första boken i hennes omtyckta serie om Pommie och Frank, följt av Tistlar i handelsträdgården och Trubbel i musteriet. Samtliga böcker i serien har nominerats till Årets Feelgood.
Visa hela texten

Fler böcker av Jenny Clevström