Där hjärtat slår rot (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
372
Utgivningsdatum
2024-02-02
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
The Forgotten Garden
Medarbetare
Watkins, Pip (form)
Dimensioner
190 x 130 x 23 mm
Vikt
406 g
SAB
Hcee.01
ISBN
9789177996507

Där hjärtat slår rot

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2024-02-02
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"En sträckläsningsbok av allra bästa feelgoodkvalité." Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet

"Man lägger ifrån sig den här boken med en belåten känsla av värme, hopp och välbefinnande. Högsta betyg i sin genre." Helene Ehriander, BTJ

Av författaren till Årets bok-nominerade Bokhandeln i fyrtornet.

Den framgångsrika landskapsarkitekten Luisa har äntligen fått grönt ljus för att sätta igång ett välgörenhetsprojekt som hon och hennes nu bortgångne make arbetat på i flera år. Hon vill involvera hela samhällen i att skapa vackra trädgårdar på tomma jordlotter runt om i landet.

När hon anländer till en sliten stad längs Cumbrias nordvästra kust inser hon att det finns en stor risk att projektet inte kommer att bli av. Men tillsammans med Cas, den lokala idrottsläraren, och Harper, en tonåring som hamnat snett i livet, bestämmer hon sig för att förverkliga sin dröm.

Folket i den lilla staden sluter upp och trädgården börjar ta form. Har Luisas tur äntligen vänt? Kan goda ting komma att växa ur stadens näringsfattiga jord? Och kan även kärleken blomstra här?

SHARON GOSLING arbetar som journalist och författare. Hon skriver om filmer och tv-serier i sci-fi-och fantasygenren och har skrivit flera ungdomsböcker. Med romandebuten Huset nedanför klipporna bytte hon spår till feelgood och hennes andra bok i genren, Bokhandeln i fyrtornet, nominerades till Årets bok 2023. Sharon Gosling bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Där hjärtat slår rot
  2. +
  3. Huset nedanför klipporna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Huset nedanför klipporna av Sharon Gosling (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Där hjärtat slår rot. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktig streckläsabok!

    Åh, vilken mysig bok, jag blir alldeles varm inombords när jag läser den.

    "Där hjärtat slår rot" är en härlig feelgood där vi får följa med till Collaton, en liten kuststad på den brittiska landsbygden, där Luisa ska försöka skapa en en vacker trädgård med hjälp av de boende. Det går trögt i början men det finns ett jävlar anamma som genomsyrar hela boken. Som alltid med Sharon Gosling böcker är miljöskildringarna väldigt välskrivna och även den brokiga skaran av karaktärer är välges... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sharon Gosling