Där hjärtat slår rot (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2024-02-07
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789177996774

Där hjärtat slår rot E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-02-07

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Av författaren till Årets bok-nominerade Bokhandeln i fyrtornet.

Den framgångsrika landskapsarkitekten Luisa har äntligen fått grönt ljus för att sätta igång ett välgörenhetsprojekt som hon och hennes nu bortgångne make arbetat på i flera år. Hon vill involvera hela samhällen i att skapa vackra trädgårdar på tomma jordlotter runt om i landet.

När hon anländer till en sliten stad längs Cumbrias nordvästra kust inser hon att det finns en stor risk att projektet inte kommer att bli av. Men tillsammans med Cas, den lokala idrottsläraren, och Harper, en tonåring som hamnat snett i livet, bestämmer hon sig för att förverkliga sin dröm.

Folket i den lilla staden sluter upp och trädgården börjar ta form. Har Luisas tur äntligen vänt? Kan goda ting komma att växa ur stadens näringsfattiga jord? Och kan även kärleken blomstra här?

SHARON GOSLING arbetar som journalist och författare. Hon skriver om filmer och tv-serier i sci-fi-och fantasygenren och har skrivit flera ungdomsböcker. Med romandebuten Huset nedanför klipporna bytte hon spår till feelgood och hennes andra bok i genren, Bokhandeln i fyrtornet, nominerades till Årets bok 2023. Sharon Gosling bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sharon Gosling