Experiment Svea - Chippet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Experiment Svea (del 1)
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2024-03-08
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
ISBN
9789177996798

Experiment Svea - Chippet E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-03-08

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Sverige har äntligen fått en egen romantasy-drottning! Johanna Schreiber, författare

Gossip Girl möter The Handmaid's Tale i den här vansinnigt spännande, fascinerande och fjärilar i magen-framkallande ungdomsromanen.

Den totalitära staten Svea har ett enda syfte: att massproducera medicinsk data till den som betalar bäst. Allt är ett experiment - maten du äter, medicinerna du tar, till och med vem du gifter dig med. Medborgarna delas upp i olika färger baserade på varje individs förmåga. Färgen avgör inte bara ens framtidsutsikter utan också vilken typ av experiment man riskerar att utsättas för.

Liv Fogel är 17 år. I hela sitt liv har hon kämpat för en enda sak - att komma in på Karuleum, elitens skola. Bara genom att klara sig genom första läsåret kan hon slippa bli som sina föräldrar. Men vad är hon beredd att offra för att få den framtid hon så länge drömt om?

För jämnårige Simon Kempe är svaret enkelt: allt. Men hans liv ställs på ända när han lär känna Liv. För visst finns det saker som är viktigare än att överleva.

LINNEA MALMGREN är född och uppvuxen i Lund där hon arbetar som läkare och forskare. Experiment Svea kom till som ett resultat av Linneas kombinerade kärlek till forskning och berättelser. Chippet är den första delen i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Experiment Svea - Chippet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I klass med Hunger games
    Alicia, 14 mars 2024

    Wow! Samma klass som Hunger games. Sjukt bra. Älskar att det är sjukt mycket kärlek samtidigt som det är galet spännande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linnea Malmgren

  • Alicias val

    Frida Malmgren, Linnea Malmgren

    Romance i maktens korridorer. Nöjesreportern Alicia Johansson får sitt livs chans när Aftonpressen skickar henne till vinterns stora politiska möte, Folk och försvar. Hon hoppas att detta blir starten på en ny journalistisk karriär, bortom ytliga ...