En enda dag (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2024-04-17
Förlag
Louise Bäckelin Förlag
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789177996835

En enda dag E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-17

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Snart som Netflixfilm!

Fern har slösat bort tillräckligt stor del av sitt liv med att tänka på Will. För tio år sedan tillbringade hon ett underbart dygn i Toronto med den attraktiva konstnärssjälen - ett slumpartat möte som ledde till ett dagslångt äventyr. Tajmingen var helt fel men gnistorna mellan dem var omisskännliga. De delade med sig av sina hemligheter och drömmar och lovade varandra att träffas igen ett år senare. Fern dök upp till mötet. Det gjorde inte Will.

Vid 32 års ålder ser Ferns liv inte riktigt ut som hon föreställt sig. Hon har flyttat tillbaka till sin lilla hemort för att driva familjens hotell vid sjön efter moderns bortgång, något hon som ung lovade sig själv att aldrig göra. Hotellet är i stort behov av upprustning och till råga på det arbetar även hennes expojkvän där.

Fern behöver en plan, en livlina. Till hennes förvåning dyker den upp i form av Will. Nio år för sent kliver han in på hotellet, iklädd dyr kostym och med en portfölj i handen, och erbjuder sig att hjälpa till. Han är den enda personen som förstår vad Fern går igenom. Men hur ska hon kunna lita på den här stiliga hägringen, som är så långt ifrån den unge mannen hon mötte för tio år sedan?

CARLEY FORTUNE är en prisbelönt journalist som har arbetat på några av Kanadas största tidningar. Hon växte upp utanför Sydney och i Barry's Bay, en småstad i Ontario, där hennes debutroman, Alla somrar med dig, utspelar sig. Romanen blev snabbt en internationell bästsäljare och har gjort succé bland läsarna på TikTok. En enda dag är hennes efterlängtade andra bok.

"Alla somrar med dig blev en TikTok-succé och En enda dag är lika bländande." Popsugar

"Ingen sommar utan en bok av Carley Fortune." BookRiot

"Fortune skiner i den här underbara berättelsen om kärlek, förlust och förlåtelse. Missa inte den här brännande historien om andra chanser." Publishers Weekly

"Omöjlig att lägga ifrån sig. Rapp, själfull och medryckande." Good Morning America
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carley Fortune