Slash - Den siste gitarrhjälten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-03
Förlag
Storytel Dox
ISBN
9789178015870

Slash - Den siste gitarrhjälten E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-03
19
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med ett magiskt gitarrspel, en patenterad image och Guns N" Roses i ryggen blev han den ultimata symbolen för rockmyten. En framgång som höll på att kosta honom livet. Men Saul "Slash" Hudson återuppstod och omfamnades av en ny generation fans. Hur blev han den siste gitarrhjälten?

SLASH - DEN SISTE GITARRHJÄLTEN är en artikel som ursprungligen i Icon Magazine februari 2017.

"Grungen var nödvändig och bra och gav oss några riktigt bra band. Men genom sitt ideal banade den också väg för en massa ansiktslösa grupper. Tanken var, precis som med punken, att det skulle framstå som om banden bestod av helt vanliga killar från gatan. Tyvärr blev resultatet att nästa våg verkligen bestod av vanliga killar från gatan. Jag vet inte om någon verkligen ville ha det på det viset, men det är där vi är i dag." - Slash

Klas Ekman är journalist och författare. Han har skrivit för tidningar som Icon, Café, Res och Arena och har hjälpt Robert Gustafsson, Tommy Körberg, Thomas Di Leva och Ken Ring att skriva deras självbiografier.

På dottern Pennys dop sjöng en kusin en vacker version av Sweet Child O" Mine.

Storytel Dox återutger god journalistik - i bokform. Artiklar, intervjuer, grävande reportage - som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klas Ekman