Vulkanen och monsterbrandbilen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2018-10-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Simon Jannerland
ISBN
9789178033072
Vulkanen och monsterbrandbilen (e-bok)

Vulkanen och monsterbrandbilen E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2018-10-15
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad är bättre än en monstertruck? TRE grymma monsterfordon så klart! När ett vulkanutbrott hotar staden är alla medel - och fordon - tillåtna för de små hjältarna Ivar och Charlie. För att klara uppdraget krävs en uppgraderad monstertruck, en superstark traktor och världens största brandbil - det kraftfulla släckningsfordonet Stora Vind.

När bästisarna Ivar MacPliv och Charlie MacBling blir osams finns det bara en sak att göra för att ställa allt tillrätta. Med hjälp av sina enorma monsterfordon måste de utföra det ena hjältedådet efter det andra för att rädda staden undan ett vulkanutbrott. Men för att klara det behöver de monsterfordon utöver det vanliga ...

VARNING FÖR SPOILERS!

Vi snackar alltså en uppgraderad monstertruck med larvfötter och plog, en urstark monstertraktor med dubbla hjulpar och en enorm brandbåt. Och sist men absolut inte minst: monsterbrandbilen Stora Vind.

Va?

Just det: en ombyggd stridsvagn med dubbla jetmotorer från en MiG-21 som kan släcka vilken eld som helst. Vad väntar du på? Slå dig ner i förarsätet och kööööör!

Författaren Daniel Sjölin och illustratören Simon Jannerland följer upp Stormen och monstertrucken med ännu ett fartfyllt äventyr från början till slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Sjölin