Kung Pow Game over (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Kung Pow (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2019-09-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Linhult, Caroline (form)
Illustratör/Fotograf
Kevin Olberg
Dimensioner
216 x 152 x 16 mm
Vikt
395 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178033607

Kung Pow Game over

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-09-02
169
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits de som bekämpat brottsligheten och stått upp för rättvisan. Men aldrig förr har världen haft ett lika mäktigt vapen som gänget på Avdelning 33 på internationella polisen Ipols högkvarter.

Tolvårige Sam har tränats upp till att bli en av världens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mästaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sätta käppar i hjulet för världens onda krafter. Och det blir många käppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "Game Over" tvingas Avdelning 33 kämpa mot hela den digitala världen. Den artificiella intelligensen Wasabee gillar nämligen datorspel, och har nu utmanat världen på ett slutgiltigt game. Ett spel på liv och död.

Utan att få använda några digitala hjälpmedel tvingas våra hjältar färdas med propellerplan från mellankrigstiden. Men den stora frågan är inte om jorden kommer att överleva detta fasansfulla hot, utan snarare hur Mästare Ju ska hantera sin spelabstinens när han förbjudits ladda sin mobil!?

Böckerna om Kung Pow är fyllda av spännande äventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrån vad de själva gillade att läsa när de växte upp. Det är böcker som bjuder på underhållning, fartfyllda scener och action.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kung Pow Game over
 2. +
 3. Akumas barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akumas barn av Ola Lindholm, Johan Lindqvist (kartonnage).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kung Pow Game over. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande, bra och bok man läser snabbt

  Gustav nio år:
  Kung Pow är en bra och spännande bok. Varje kapitel avslutas på ett sätt så man vill läsa vidare. Kung Pow-mästaren Ju tar hand om Sam som är 12 år. Sam har inga föräldrar och Ju lär Sam Kung Pow-kampsporten. Det finns en tjej i boken som heter Aisha och hon är duktig på datorer och information. Tillsammans bekämpar de stora skurkar. Deras avdelning heter avdelning 33 och mästare Ju är mobilberoende. Boken är spännande och rolig och man läser den snabbt. Boken får ⭐&... Läs hela recensionen

 2. Jättespännande!
  Thérèse, 12 februari 2020

  Min åttaåring har tidigare fått tvingas till att läsa men Kung Pow vill han inte sluta läsa! Varje kapitel slutar med en spännande cliffhanger som gör att han bara vill läsa mer och mer! Rolig, spännande och lite läskig ibland men helt mitt i prick för min son!

 3. Älskad av sonen!

  Välkommen till en ny bokserie full av fartfylld action och humor där Kung Pow-mästaren Ju har tagit tolvåriga Sam under sina vingar. Sam är föräldralös men blev utvald för att föra vidare Kung Pow-kampsporten och bli en kraftfull agent.
  De två tillsammans med datageniet Aisha bildar ett stark team på hemliga avdelning 33 vars mål är att bekämpa de absolut största skurkarna.
  Mästare Ju visar sig vara lite vimsig och extremt mobilberoende. Något som ger uppkomst för många humoristisk... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna