Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mystiska skolan (del 12)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2022-09-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Mystiska skolan. Blodmåne
Medarbetare
Messing, Marit (form)
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
Dimensioner
217 x 155 x 9 mm
Vikt
248 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178034345

Blodmåne

Inbunden,  Svenska, 2022-09-05
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Greta älskar sin mystiska skola. I kväll är det extra spännande. Då kommer månen att vara röd. Det kallas för blodmåne och hela skolan har samlats för att titta på den. Sally säger att spöken älskar när det är blodmåne. De får röda ögon och sjunger hemska sånger medan de väntar på att få dricka blod! Tänk om det stämmer att det finns ett blodtörstigt spöke där ute! Följ med till skolan där man hör väsande andetag, lätta steg bakom sig och kusliga suckar. Det är spökena! De gömmer sig överallt, men inte alla kan se de dem ...

"Blodmåne" är den tolfte fristående boken i Katarina Genars och Alexander Janssons lättlästa och rysmysiga serie "Mystiska skolan". Perfekta böcker för nybörjarläsare som gillar spöken!

KATARINA GENAR är känd för sina magiskt realistiska berättelser. I hennes kritikerrosade texter blandas det mystiska med det vardagliga och flera av hennes böcker har blivit stora försäljningsframgångar. Nu senast "Glasfågelns grav". Böckerna om "Mystiska skolan" är hennes första för nybörjarläsare.

ALEXANDER JANSSON är illustratör, formgivare och animatör. Han har illustrerat mängder av böcker både i Sverige och utomlands och har tilldelats Elsa Beskow-plaketten. Med sina stämningsfulla och suggestiva bilder har han fått hundratusentals fans över hela världen. Bland annat har han gjort bilder till NYC Ballet, Filter Magasin, Stadsteatern Kulturhuset, Sveriges Radio och Nationalmuseum. Han har också nyligen designat Göteborgs eldrivna mobila bibliotek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Genar