Rädda Rut (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (21.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Den magiska djuraffären (del 5)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2019-07-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
ISBN
9789178034956
Rädda Rut (e-bok)

Rädda Rut E-bok

E-bok (Pdf),  Svenska, 2019-07-02
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Djur, magi och roliga tuffa illustrationer i en härlig kombination av Lin Hallberg och Jonna Björnstjerna - det här är extra lättlästa böcker som är perfekta för att öka läslusten.

Ta klivet in i Den magiska djuraffären. Här finns ett djur för varje barn och en expedit som vet precis vilket djur det bör vara.

Turen har kommit till Rut som så gärna vill leka med de andra barnen i lekparken, men de jagar iväg henne "Stick, det här är vår park!" ropar de.

Men även i Lin Hallbergs och Jonna Björnstjernas femte bok i serien lyckas expediten i den magiska djuraffären skaffa fram precis den pålitliga och trygga djurkompis som Rut behöver.

Lin Hallbergs och illustratören Jonna Björnstjernas extra lätt att läsa-böcker har blivit en sälj- och kritikersuccé! Handlingen utspelar sig i samma lilla stad men med barn från olika miljöer. De har alla specifika behov men samma önskan - en egen vän och lekkamrat. Med korta meningar och text i versaler beskrivs hur vänskap och bus kommer spontant om man hittar den rätta kompisen.

Läs också:

Novas hemlighet

En kompis till Bruno

Esters längtan

Brunos Bus
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lin Hallberg