Chinos tjocka kinder (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
39
Utgivningsdatum
2020-01-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Charlies tjocka kinder
Illustratör/Fotograf
Maria Nilsson Thore
Dimensioner
219 x 172 x 8 mm
Vikt
217 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178035694

Chinos tjocka kinder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-01-03
81
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vem har störst och mjukast kinder och springer snabbast i hjulet? Det händer alltid något kul i hamsterburen när Chino är i farten! Det tycker de andra hamstrarna också - oftast i alla fall. Men när Chino stoppar in allas frön i kinderna blir det kanske för mycket av det roliga. Maria Nilsson Thore är tillbaka med ännu en bedårande bilderbok.

En varm och rolig bilderbok om omtänksamhet och glädjen i att dela med sig. Chino är populärast i hamsterburen. Med de tjockaste kinderna, de roligaste upptågen och aldrig sinande energi står Chino alltid i centrum. Med sin stora personlighet och energi sprider Chino mycket glädje i hamsterburen. Men det är inte alla påhitt som uppskattas av kompisarna. För den som är en naturlig ledare och klassens clown måste också komma ihåg att tänka på andra. För och hur stora kinder man än har så börjar det skava om man proppar munnen full.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Chinos tjocka kinder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok med fint budskap!

    När man inser att man har gått för långt och sårat någon/några man bryr sig om gör ont och är en hård läxa att få; men känslan när man gör om gör rätt är Fantastisk.

    Chino och hans vänner är hamstrar med den lilla specialitet att det samlar mycket i sina kinder. Precis den egenskapen är Chino lite extra bra på. Han samlar på Allt och Mycket. Men ibland vore det nog bra om man tänker efter innan man gör något. För annars finns risken att man sårar sin medhamstrar; vilket Chino till s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Nilsson Thore