Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv så att du slutar tappa bort grejer och börjar komma i tid så att du kan använda tiden du brukar lägga på att leta efter dina prylar på det du verkligen  (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2019-10-09
Upplaga
1
Förlag
Brombergs
Medarbetare
Benk, Lisa (form)
Dimensioner
205 x 146 x 14 mm
Vikt
298 g
SAB
Dokb,Gcz Skugge, Linda
ISBN
9789178090594
Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv så att du slutar tappa bort grejer och börjar komma i tid så att du kan använda tiden du brukar lägga på att leta efter dina prylar på det du verkligen  (inbunden)

Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv så att du slutar tappa bort grejer och börjar komma i tid så att du kan använda tiden du brukar lägga på att leta efter dina prylar på det du verkligen

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-10-09
214
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Humoristiska betraktelser om livet som ordningsmänniska i en värld som hyllar bohemen.

I hela mitt liv har jag spelat och låtsats vara någon jag inte är. För att få vara med. Aldrig mer dessa lögner för att passa in. Jag ska i stället vara stolt för att jag aldrig missat tåget.

I denna självbekännande lovsång till ordentliga människor låter Linda Skugge oss veta hur det är att alltid behöva vänta på andra som kommer för sent, att behöva acceptera att andra sällan är klara med sina arbetsuppgifter i tid, och hur det känns att leva som ordentlig i en värld som hyllar motsatsen den härliga och knasiga Pippi Långstrump-personen som spiller, tar allt på volley och har noll koll på sina prylar.

Ordentliga människor är en lika mycket ömsint och humoristisk hyllning till det ordentliga och prydliga, som en vass stridsskrift riktad mot det gränslösa och respektlösa. Det bohemiska verkar idag vara normen och kaos förknippas med karriär, duktig är nästintill en diagnos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ordentliga människor : hur du styr upp ditt liv så att du slutar tappa bort grejer och börjar komma i tid så att du kan använda tiden du brukar lägga på att leta efter dina prylar på det du verkligen . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hej jag heter Anna, och jag är (snart) ordentlig
    -, 9 januari 2020

    Ordentliga människor är en kombination av en självhjälpsbok för slarviga personer, och en hyllning till ordentliga människor. I en gränslös Pippi-Långstrumps-värld där slarv är normen och det nära på har blivit en diagnos att vara duktig och ordentlig, är det dags att ge upprättelse till Annika-typerna som faktiskt ser till att saker och ting blir gjorda och får vardagen att fungera. Skugge träffar ömma punkter med sitt rättframma och ofta provocerande sätt. Hon är engagerad och brinner för ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Skugge