På drift (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (187.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marianne Lindberg DeGeer
Utgivningsdatum
2019-05-16
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178090853
På drift (ljudbok)

På drift Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-16

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag försöker följa den flicka som kunde vara jag för att få grepp om vem hon var och vad som fick henne att fatta de beslut hon tog. Har jag lyckats eller har minnet korrigerat hennes berättelse? Eller ljuger hon för mig nu så här i efterhand?"

En familjetragedi gör tonåringen Mona desperat. När skolkuratorn tvingar henne att fylla i ett frågeformulär där hon ska definiera sin situation, ger hon samma svar på alla frågor: Mick Jagger. Kuratorn rycker uppgivet på axlarna och mamma rasar: Vem faan är Mick Jagger?

Den odyssé genom Europa som följer får Mona att inse hur ensam hon är och hur svårt hon har att tolka andra människor; att män när som helst och var som helst vill åt hennes kropp och att Mick Jagger inte blir den räddare i nöden som hon hoppats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På drift. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En resa
    -, 16 september 2022

    Boken tar dig med på en resa. Jag växte in i boken, förutom själva resan levererar den flera tänkvärda sanningar. Resan är inte en i ordets betydelse en resa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marianne Lindberg De Geer