Gott om tid (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (152.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Bodil Jönsson
Utgivningsdatum
2019-06-01
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178090877

Gott om tid Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-06-01

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tjugo år har gått sedan Tio tankar om tid utkom första gången. Resten är historia, 650 000 exemplar senare. Få böcker har påverkat våra tankar som denna lilla bok. Och Bodil Jönsson, minst lika älskad idag som hon var för tjugo år sedan, fortsätter att tänka kring tid och hur vi förhåller
oss till den.

Idag är vi lika förvirrade som någonsin, men skillnaden är att vi har gett upp. Numera uppfattar vi stress som något helt naturligt. Alla har alltid ont om tid. Så är det bara, basta. Men Bodil Jönsson vill inte acceptera en sådan inställning. I Gott om tid bjuder hon på nya reflektioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gott om tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bättre med annan uppläsare
    AB, 16 augusti 2019

    Riktigt tråkigt med värsta dialekten, även om det är författaren själv. Ska läsa boken istället för stt lyssna på ljudbok.

  2. Ta vara på din tid
    -, 4 augusti 2019

    Så hette mitt material om ordning och reda på skrivbordet jag lärde ut på 90-talet, så jag är inne på den linjen. Tack för ännu fler tankar om tid - så inspirerande! Särskilt intressant om kärlek, barn och att stycka upp tiden. Känner igen mycket ¿vad ska vi ha till middag?¿ m.m.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bodil Jönsson