Livets små njutningar : somna med hund och 46 andra upplevelser som gör livet värt att leva (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (55.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sigge Eklund
Utgivningsdatum
2020-08-17
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178091126

Livets små njutningar : somna med hund och 46 andra upplevelser som gör livet värt att leva Ljudbok

(22 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-17

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sedan två år tillbaka bor författaren och podcastaren Sigge Eklund med sin familj i USA. Avståndet, tempot och perspektivet har skärpt hans blick, och som en nutida Karl Oskar ser han här på sitt älskade hemland med helt nya ögon.

I Livets små njutningar strosar han runt i vardagen, stannar upp och låter sig förföras av dofter och smaker, av oväntade möten och ögonblick av klarsyn. Även om världen idag kan te sig komplicerad, kan vi alla fortfarande unna oss det han benämner som lågintensiv lycka. Boken blir därmed en hyllningsskrift till alla de små vardagsstunder som så enkelt går oss förbi om vi inte lär oss att njuta av dem. Sigge Eklund hittar magi i både väntade och oväntade situationer. Resultatet blir en uppmaning: Magin i att leva finns överallt omkring oss om vi bara förmår uppskatta den. I en sovkupé, på en cykeltur, i skumbadet, under en markis när det regnar. Eller i sängen när du somnar med en hund.

Suggestivt, knivskarpt och med en stark närvarokänsla bjuder Sigge Eklund in oss i sin vardag och manar oss att stanna upp och återupptäcka de små njutningar våra liv faktiskt är fyllda av.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livets små njutningar : somna med hund och 46 andra upplevelser som gör livet värt att leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stilla lycka i en stressad värld
    -, 20 september 2020

    En stilla bok som behövs i ett samhälle som kräver större och större upplevelser för det som är riktig lycka: de små stundena som är livets största!

  2. Annorlunda läsning
    -, 20 augusti 2020

    En annorlunda bok. Bra eller mindre bra är svårt att säga. Kanske måste man läsa den flera gånger för att den ska sätta sig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sigge Eklund