En rysk gentleman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ellen Elg (del 6)
Utgivningsdatum
2021-05-31
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178092017

En rysk gentleman E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att tidigare ha varit förlossningsläkare arbetar Ellen Elg nu inom hemsjukvården. Det är intressant, men kanske inte så spännande. När så Ellen får erbjudandet att åka till Sankt Petersburg och föreläsa för kvinnliga läkare om mödrahälsovård, tackar hon ja. Äntligen ska hon få göra något som verkligen gör skillnad.

I Sankt Petersburg finns Masjenka som, efter ett långt liv i samhällets utkant flytt till sin nya kärlek, läkaren och gentlemannen Oleg. Men någonting är allvarligt fel. Korruption och förljugen kvinnosyn leder till brutalt våld med oväntade konsekvenser. Masjenka förstår snart att burar kan byggas även av rosor och champagne.

Romanserien om läkaren Ellen Elg skildrar utsatta kvinnors situation i världen, och berättar om vad ett starkt systerskap kan betyda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En rysk gentleman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Aktuellt och spännande
    queerTheda, 9 juni 2022

    Tillhör en serie men kan läsas fristående. Bra blandning av spänningsroman, aktuella nutidsfrågor och en feminism med fötterna på jorden i vardagslivet

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Alfredsson