En rysk gentleman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ellen Elg (del 6)
Utgivningsdatum
2021-05-31
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789178092017
En rysk gentleman (e-bok)

En rysk gentleman E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-05-31

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Läkaren Ellen Elg åker till St Petersburg för att hålla ett föredrag. Snart hittar hon där sin mystiskt försvunna syster Maria. Det visar sig att Maria blivit utsatt för ett romansbedrägeri i Sverige. Utblottad och skamfylld har hon flytt till Ryssland och sin nya kärlek, läkaren och gentlemannen Oleg. Men någonting är allvarligt fel med Olegs privata sjukvårdsprojekt, och Maria förstår snart att burar också kan byggas av rosor och champagne. Korruption, våld och förljugen kvinnosyn leder till brutalt våld med oväntade konsekvenser.

I Karin Alfredssons böcker är kvinnorna alltid huvudpersoner, vare sig hon skriver om prostitution i Vietnam, illegala aborter i Polen, våld i en glittrande swimmingpool eller den hemliga kärleken mellan två kvinnor i 1950-talets Västerbotten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En rysk gentleman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Aktuellt och spännande
    queerTheda, 9 juni 2022

    Tillhör en serie men kan läsas fristående. Bra blandning av spänningsroman, aktuella nutidsfrågor och en feminism med fötterna på jorden i vardagslivet

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Alfredsson