Ett enda stort skämt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Erka och Julian (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2021-11-02
Förlag
Lilla Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Micaela Favilla
ISBN
9789178132515

Ett enda stort skämt E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-11-02

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"ljuvlig läsning för mellanåldern" - Agneta Norrgård, Basar Mazarin

"Pappa, mamma, kompisar och andra vuxna runt Erka tecknas av Favilla med kärleksfull och fin hand. Det är osäkra livskliv, värme och humor i och mellan raderna. Femton kapitel inalles, alla med minst en röd-svart-vitillustration. Rekommenderas!" - BTJ, häfte 19 2021

Erka älskar skämt och ordvitsar! Varje vecka uppträder han på klassens timme, och får alla att vrida sig av skratt. Alla utom Julian, som mest bryr sig om sport. Hur ska Erka få honom att skratta? En dag börjar Erka och Julian prata om orientering, och Erka råkar låtsas att han kan en del om det. Julian vill gärna prova, så de bestämmer att de ska träffas i skogen samma eftermiddag. Men Erka vet ju ingenting om orientering!

Micaela Favilla är författare och illustratör, och har tidigare skrivit lättlästa böcker. Ett enda stort skämt är hennes första mellanåldersbok. Med humor och värme skildrar hon känslor och relationer på mellanstadiet -- och svaren på ordvitsarna som inleder varje kapitel avslöjas så klart under läsningen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Micaela Favilla