Livet med klimakteriet : hormoner, träning, välbefinnande (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2021-09-12
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789178197026
Livet med klimakteriet : hormoner, träning, välbefinnande (e-bok)

Livet med klimakteriet : hormoner, träning, välbefinnande E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-09-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allt innan femtio är uppvärmning! Men vad händer i kroppen när vi går in i klimakteriet, hur upplevs det och hur förändras självbilden?

Kvinnokroppen är fantastisk - i puberteten förvandlas kroppen, menstruationscykeln drar igång, vi kan bli gravida, vi kan amma - men vad händer sen? Länge har vad som händer under klimakteriet legat höljt i dunkel och myter och okunskap har lett till ångest och oro. Den tiden är förbi. Livet med klimakteriet ger nya perspektiv och sprider ljus över vad som händer i kroppen - både mentalt och fysiskt - när kvinnokroppen går in i en ny fas.

Katarina Woxnerud ger utförliga råd om träning och kost så att du på bästa sätt kan ta hand om din nya kropp. Tillsammans med personliga berättelser om kroppar i förändring är Livet med klimakteriet en hoppfull guide till dina bästa år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Woxnerud

  • Mammamage : träna rätt och smart efter graviditeten

    Katarina Woxnerud

    I stort sett alla kvinnor riskerar att få en bestående gravidkula på magen om de tränar fel efter graviditeten. I Mammamage: Träna rätt och smart efter graviditeten visar Katarina Woxnerud steg för steg hur man bör träna efter förlossningen. När K...

  • Utomhusträning : utmanande övningar med enkla redskap

    Jose Nunez, Katarina Woxnerud

    Träna både inomhus och utomhus med hjälp av enkla och billiga redskap såsom slyngor, spännband och käppar. Genom instabil balansträning och varierade övningar triggar du olika rörelser och egenskaper i kroppen. Häftet innehåller färdiga träningspr...