Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Minifakta om
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
17
Utgivningsdatum
2019-09-01
Förlag
Nypon förlag
Dimensioner
185 x 130 x 10 mm
Vikt
125 g
SAB
uUg
ISBN
9789178253012

Minifakta om djurungar vid vatten

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-01
180
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  89
Visa alla 2 format & utgåvor
En del djur lever i vatten, andra på land. Det finns även djur som trivs både på land och i vatten. I den här boken får vi träffa några djur av varje sort, som alla är väldigt bra på att simma: tumlare, gråsäl, bäver, utter och mink.

Minifakta om ... är en serie extra lätta faktaböcker framtagna för de allra mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Minifakta om djurungar vid vatten
 2. +
 3. Minifakta om igelkottar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minifakta om igelkottar av Per Straarup Søndergaard (inbunden).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Minifakta om djurungar vid vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Anpassad för målgruppen
  Bokdjungeln , 12 april 2020

  8åringen tycker verkligen om dessa böcker med fakta. Hon kan läsa dom utan problem själv, men tycker också om att läsa de ihop med vuxen. Jag tycker också om dom och anser att både texten och informationen är anpassad för målgruppen.

 2. Fin lättläst barnlitteratur!

  Detta är en faktabok från en serie lättlästa böcker som handlar om gudasöta djurungar. I denna bok med fokus på djur som lever vid eller i vatten. Vi får bekanta oss med bävern, tumlaren, gråsälen, uttern och minken.

  Nypon förlag är ett förlag som ger ut lättläst litteratur och har stor kompetens kring detta. Allt från hur texten är skriven till radbrytningen på sidorna. Genomtänkt helt enkelt.
  Toppenbra att det finns sådana här förlag som ger förutsättningar för att täcka upp ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten