Kärlekens Antarktis (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (242.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2018-09-14
Utmärkelser
Sveriges Radios romanpris
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270064

Kärlekens Antarktis Ljudbok

(21 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Och det var juni, det var månaden för att försvinna, månaden för att bli hittad i stycken, månaden för att förlora sitt huvud, sin tunga och sitt kön."

En kort stund har hon funnits i världen, med dess begär, längtan och fruktan. Tills någon valde att släcka hennes liv och sprida hennes kroppsdelar i landskapet. Men barnen finns, som en gång var hennes, Valle och Solveig, som har omhändertagits av myndigheterna och placerats någonstans längs Sverigekartan. Och föräldrarna Raksha och Ivan fortsätter att finnas, irrande genom Stockholm och den dödas förlorade värld. Och dödsögonblicket finns, det tar aldrig någonsin slut.

Sara Stridsbergs nya roman berättar om den absoluta utsattheten; om grymhet, ensamhet och moderskärlek. Om det som ändå blir kvar efter att allt försvunnit. Kärlekens Antarktis är ett hjärtslitande existentiellt drama som innehåller Stridsbergs karakteristiska blandning av stor litterär tyngd och tillgänglighet, en originell mix av skräck och skönhet, längtan och svart förtvivlan. En brutal berättelse om oväntad kärlek, ömhet och ljus i det totala mörkret.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlekens Antarktis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Poesi i prosa.
    Anna Brännström (Milano), 26 september 2019

    En av de mörkaste berättelser Sara skrivit. Som vanligt oerhört vackert och smärtsamt. Inte min favorit av hennes verk men absolut värt att läsa. Denna gången lyssnade jag och Lo Kauppi gjorde en magisk uppläsning.

  2. Smärta
    -, 26 oktober 2018

    Bland det mest smärtsamma men bästa jag läst. Och Lo Kaupi läser fantastiskt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sara Stridsberg