Den mörka ängeln (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ruth Galloway (del 10)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2018-09-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789178270286

Den mörka ängeln Ljudbok

(50 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den mörka ängeln är tionde boken om rättsarkeologen Ruth Galloway i brittiska Norfolk, som alltid blir indragen i mystiska och spännande fall.

Ruth blir smickrad när hon kontaktas av den italienska arkeologen Angelo Morelli som hon tillbringade en natt med för länge sedan. Han behöver hjälp med att uttolka ett fynd av benrester i en liten bergsby nära Rom. Det var åratal sedan Ruth hade semester, så en vistelse i Italien kan hon inte tacka nej till.

Tillsammans med sin dotter reser Ruth till Castello degli Angeli, där det inte blir så rofyllt som hon hoppats på. I byn hittar hon en medeltida helgedom men också mörka hemligheter som leder tillbaka till krigsåren och motståndsrörelsen. Överraskande nog dyker dessutom hennes arbetspartner kommissarie Harry Nelson upp, vilket kommer väl till pass när ett mord sker. Vad är det Ruth är på spåren som någon i byn är beredd att mörda för att hålla hemligt?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den mörka ängeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fint rörande slut, rekommenderas
    -, 23 februari 2024

    Läs serien!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elly Griffiths