Pappaklausulen : roman (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hamadi Khemiri
Utgivningsdatum
2018-08-23
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178270378

Pappaklausulen : roman Ljudbok

(29 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En pappa återvänder till Sverige för att hälsa på familjen som han en gång övergav. Hans dotter är gravid med fel man, hans neurotiske son har fått egna barn och vill att pappan som nu är farfar ska ta hand om sig själv. Rollerna är förändrade och pappaklausulen måste omförhandlas. Men går det?

Jonas Hassen Khemiris nya roman handlar om livsvalen vi gör, om friheten och plikten, och om att ofrånkomligen stå till svars för sitt barn, vad vi än väljer. Men framför allt är det en kärleksfull hyllning till alla de som varje dag stannar kvar.

Finalist för National Book Award 2020 och vinnare av Prix Médicis Étranger 2021.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Pappaklausulen : roman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lyssna på denna!
  -, 18 maj 2020

  Suverän inläsning som fångar läsaren från första stund. En bok som väcker skratt och får en att inse att vardagen inte har ett filter.

 2. Olyssnimgsbart
  Charlotta, 20 oktober 2019

  Uppläsaren har ett infantilt barnbokstonfall som väl är menat vara lite roligt, men som tillslut gjorde det omöjligt att fortsätta lyssningen för mig.

 3. En härlig hörupplevelse
  Molingela, 29 juli 2019

  Ett nytt sätt att berätta om de personer som ingår. Du får följa händelsen liksom ur deras perspektiv. Hamadi Khemiri läser fantastiskt. Hans röst ändras ständigt.

 4. Ordlek med mening
  Pernilla, 17 februari 2019

  Med rötter i den nutida verkligheten plockas outalade tankar och känslor upp i relationen mellan far och son. Sammanhanget blir väldigt intressant när man bjuds in till tvärsäkra resonemang som bara känns tvärsäkra så länge man inte uttalar dem högt...

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jonas Hassen Khemiri