Det slutar med oss (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (321.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Alla slut har en början (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-11-30
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789178270408
Det slutar med oss (ljudbok)

Det slutar med oss Ljudbok

(291 röster)  |  Läs 21 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-30

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna.

Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine - hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.

Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 21 recensioner av Det slutar med oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mina unga vuxnas favorit bok!
  -, 23 februari 2024

  Kanske inte min bästa bok jag lyssnat på utan mer mina unga vuxnas favorit bok. Trevlig och lättsam med en allvarlig underton. Klart läsvärd!

 2. Klockren
  Jessica.L, 9 februari 2024

  Riktigt bra. Behövs inte sägas mer. Väntar på att filmen ska släppas

 3. Fantastisk bok
  Una bevanda, 15 augusti 2023

  Jag ÄLSKAR historien och boken är dessutom jättebra skriven. Varenda detalj är liksom genomtänkt och utförd perfekt. Måste läsas. Definitivt en av de bästa böckerna jag någonsin läst.

 4. Hjärtskärande och fantastiskt.
  DRD2 (Enköping), 26 juli 2023

  En bok som verkligen berör. En berättelse om relationers verklighet allt är inte guld och gröna skogar ingen människa är summan av sina handlingar. Verkligen gripande och läsvärd. Läste den med både sorg ilska och glädje.

 5. Otrolig bok
  Sara, 13 juli 2023

  Beskriver normaliseringsprossen på ett enkelt och pedagogiskt vis, tar med mig flera citat från denna bok

 6. Wow!!
  Linnsys, 18 juni 2023

  Bara wow!! Kunde inte sluta lyssna ens för att sova.
  Men det var helt klart värt det!

 7. Att läsa/höra utan pauser. Bra.
  Anna, 21 maj 2023

  Definitivt en "rosa" bok, men som tar upp djupa ämne. Inte bara till en ung publik. Man fastnar i boken tills den är slut.

 8. Klyschig och förutsägbar
  -, 2 april 2023

  Full av klyschor som får mig att himla med ögonen, skaka på huvudet och sucka. Hade hoppats på något mer med tanke på omdömena.

 9. Bättre än väntat
  -, 21 januari 2023

  För mycket intima detaljer, men mer djup i storyn än förväntat.

 10. Underbar
  -, 25 december 2022

  En bok i toppenklass, så fängslande och gripande. Ville inte att den skulle ta slut. Uppläsare Gunilla Leining är fantastisk, läser med sådan inlevelse och känsla.

 11. Favoritbok!
  -, 29 november 2022

  Vilken fantastisk och gripande bok! Ville inte slita ifrån mig den.

 12. Lyssna!
  -, 19 oktober 2022

  Kunde verkligen inte sluta lyssna! Mycket spännande och bra bok.

 13. Berörande
  -, 6 september 2022

  En vacker historia om livslång kärlek och om stor kärlek som inte blev som en trodde. Tycker om hur den destruktiva delen av relationen beskrevs. Väldigt fin bok som berörde på många sätt.

 14. Fantastisk och allvarlig
  -, 28 augusti 2022

  En fantastisk bok, underbara karaktärer, innehåller alla sorters känslor. Och handlar också om ett allvarligt ämne (mäns våld mot kvinnor), invävt på ett bra sätt i allt. Så stark berättelse.

 15. Älskar
  -, 15 augusti 2022

  Bästa boken jag läst någonsin, otroligt fin bok som tar upp viktiga ämnen, framförallt mäns våld mot kvinnor. Boken väcker otroligt mycket olika känslor och är verkligen värd att läsas.

 16. Fantastiskt
  -, 25 juli 2022

  Otroligt stark bok! En sån som berör på djupet och stannar kvar inom en! Läs den!

 17. Lyssna på nått annat
  -, 3 mars 2022

  Värsta boken någonsin, förstår faktist inte hur folk kan njuta av denna bok. Lägg er tid på något annat är mitt tips! Skulle inte rekommendera denna bok till någon.

 18. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 januari 2021

  Colleen Hoover - Det slutar med oss - Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag har läst en bok tidigare av den här författaren, och det var boken Förbannade kärlek. Jag tyckte mycket om den, och den fick 4,5 i betyg av mig. Den här boken, Det slutar med oss, får också 4,5 av 5 i betyg från mig, och den var faktiskt till och med lite bättre än den tidigare boken. Väldigt nära att jag gav den högsta betyget. Boken är både gripande, sorglig, berörande, rörande, romantisk, rolig, välskriven och lättläst... Läs hela recensionen

 19. Mycket att reflektera över.
  -, 5 juli 2020

  Spännande, med frågeställningar som får mig att stanna upp, allt är inte självklart.

 20. Fantastisk!!!!!
  Betonghuset, 25 juni 2020

  Älskar denn bok! Den har allt!
  Så ledsen att den är slut.

 21. Härlig romance som berör
  Kaffeläsaren, 3 januari 2019

  Jag har lyssnat på Det slutar med oss. Jag är fortfarande lite ovan vid att lyssna på ljudböcker och har svårt att komma in i dem. Men Det slutar med oss var ovanligt lätt att komma in och hade en handling som fångade mig från början. Den var lättlyssnad och hade ingen komplicerad inledning med massvis av karaktärer att hålla isär. Gunilla Leinings grymma inläsning bidrog också till att jag blev fast direkt. Lilys liv som växlar mellan nutid och tiden under tonåren hemma hos familjen där papp... Läs hela recensionen

Visa alla 21 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover