De stulna skuggornas tid (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ylvania (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ylva Hällen
Utgivningsdatum
2018-09-17
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Marcus-Gunnar Pettersson
ISBN
9789178270569
De stulna skuggornas tid (ljudbok)

De stulna skuggornas tid Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-09-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Två år efter succén med Ylvania - Sagan om ljusbäraren kommer uppföljaren Sagan om de stulna skuggornas tid. En minst lika spännande historia som även kan läsas fristående. Precis som i föregångaren hjälper Marcus Gunnar Petterssons ljuvligt säregna illustrationer till att väcka magin till liv.

Ett år har förflutit sedan förra boken och Jiros bror Rot, det halvsovande barnet, har ännu inte vaknat ur sin koma, orsakad av den onde Masters gift. Jiro är förtvivlad över att ingen verkar vilja hjälpa honom.

Bara Äldsterådet känner till ett sätt att väcka honom, men vågar inte - alldeles för mycket står på spel. Om Rot vaknar så vet de inte vem han kan vara eller vem han kan bli - dessutom riskerar Master att få makt igen genom honom.

När de fyra barnen i väktarstjärnan själva får reda på ett sätt att väcka Rot bestämmer de sig för att trotsa faran och rädda Jiros lillebror. Beslutet leder dem på en resa långt ut på havet till Ylvanias hjärta och Virvelgraven och ännu legend där alla de fyra barnen måste hjälpas åt för att klara uppgiften - och för att överleva ...

Ylvania: Sagan om ljusbäraren blev en stor succé med över 20 000 sålda ex och 2 000 lyssningar. Den vann också den prestigefulla utmärkelsen Barnens romanpris. Många har längtat efter en fortsättning, och nu är den äntligen här!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De stulna skuggornas tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ossian 6 år
    Ossian, 25 september 2019

    Enligt Ossian tyckte han om den för att den var läskig men på ett spännande sätt. Han älskade att få lyssna på den en stund innan han somnade.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ylva Hällen