Julen kommer till Mumindalen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mumintrollen
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Alma Pöysti
Utgivningsdatum
2018-12-05
Förlag
Bonnier Audio
Illustratör/Fotograf
Tove Jansson, Filippa Widlund
ISBN
9789178270958
Julen kommer till Mumindalen (ljudbok)

Julen kommer till Mumindalen Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-12-05

Styckköp

25

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mumintrollen väcks ur sin långa vintersömn till ett jäktat Mumindalen. Något som kallas Julen ska tydligen komma redan samma kväll! Och den mystiska Julen verkar inte vara trevlig alls - åtminstone om man ska döma av hur stressande alla deras vänner verkar vara inför dess ankomst. Mat ska lagas, granar införskaffas och klappar inhandlas.

De enda som inte jäktar är de fattiga och frusna små knytten. De längtar bara efter att få vara tillsammans och titta på de vackra ljusen. Kanske Muminfamiljen kan lära sig något av dem?

Julen kommer till Mumindalen är baserad på Tove Janssons novell Granen från 1962. Den är återberättad för den yngre målgruppen av författarna Alex Haridi och Cecilia Davidsson och illustrerad av Filippa Widlund. Boken är en del i Bonnier Carlsens satsning på att ta fram nya böcker om Mumintrollen för nästa generation Muminälskare. De nya böckerna ska anknyta till Tove Janssons klassiska berättelser och förmedla magin, klokskaperna, kärleken, ljuset och mörkret som finns i Muminvärlden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julen kommer till Mumindalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa julhistorien
    Ume, 24 december 2018

    Jättebra uppläsare! Rolig historia! Den här måste bli en årlig jultradition.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna