Små eldar överallt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (382.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-03-05
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789178271481

Små eldar överallt Ljudbok

(64 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-05

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur kunde allt gå så snett i en så lycklig familj som Richardsons? När började idyllen Shaker Heights att förändras? Var det när Mia Warren flyttade in med tonårsdottern Pearl i släptåg? Eller började det redan vintern innan, när ett spädbarn hittades övergivet utanför brandstationen? En roman om hemligheter och lögner, om starka blodsband och om en moderskärlek så intensiv att den når bortom dem.

"Små eldar överallt" har legat på New York Times bästsäljarlista i nästan ett år och sålt i över 1 miljon exemplar i USA. Den vann Goodreads Choice Awards pris för bästa roman 2017 och ska filmatiseras till teveserie med Reese Witherspoon och Kerry Washington som producenter och skådespelare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Små eldar överallt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blandade känslor
  -, 27 januari 2024

  Kunde inte sluta att lyssna på boken ändå vet hag inte om jag tycker om den eller inte. Författaren grottar in sig i vissasaker till minsta detalj medans i nästa ögonblick tillåta något som inte ens är möjligt. Hur lämnar man USA utan pass till en ettåring det sveps bara förbi medans foto bilderna tolkas till max. Tja den har sina berg och sina dalar onekligen.

 2. Spännande och välskrivet
  -, 4 mars 2023

  Mrs Richardson ser på när huset brinner ner, efter att ha försäkrat sig om att inga av de fyra tonårsbarnen var kvar där inne, de var utspridda över staden och kom hem till en askhög. Celeste Ng skriver så enkelt och självklart om hur människors liv griper in i varandras, om olika förutsättningar och om vardagliga fördomar. /Elin, den läsande bibliotekarien

 3. En av de bästa böcker jag läst
  -, 30 maj 2021

  Historien är så väluppbyggd, karaktärerna så runda, språket så precist att jag inte kan göra annat än älska varenda minut av den här boken.

 4. Kan man äga ett barn?
  -, 27 mars 2020

  En fin skildring av två olika världar.
  Intressan

  beskrivning av Mias fotografering.
  Onödigt många detaljerade beskrivningar av händelserna o lite för tillrättalagd.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Celeste Ng