Crazy rich i Asien (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (493.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
lovereads
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2019-04-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789178272013

Crazy rich i Asien Ljudbok

(16 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-04-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Välkommen in i en värld av excentriska karaktärer, svindlande miljöer och extrem rikedom. När Rachel följer med pojkvännen Nick till Singapore för att träffa hans familj förväntar hon sig en lugn resa. Men hon vet inte vad som väntar henne. Plötsligt är hon indragen i en virvelvind av dyr champagne, snabba båtar och tävlingsinriktade brudtärnor. Nicks barndomshem visar sig vara ett palats. Som barn åkte han mer privatjet än bil och hans familj är en av världens rikaste. Rachel och Nick bjuds in till årets största och mest påkostade bröllop som i månader har dissekerats av skvallerpressen. Nick är bestman och visar sig dessutom vara en av Asiens mest eftertraktade ungkarlar. Och Nicks ömma mor är inte säker på att Rachel är rätt för honom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Crazy rich i Asien. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd
    -, 6 september 2021

    Om man trycker om mode och märken är detra troligtvis ett måste, jag är det inte men tycket helt klart den är läsvärd :)

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kevin Kwan