Ödesryttarna. Legenden vaknar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (165.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
star stable (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Matilda Källström
Utgivningsdatum
2019-03-06
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178272198
Ödesryttarna. Legenden vaknar (ljudbok)

Ödesryttarna. Legenden vaknar Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-03-06

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När de fyra ödesryttarna, och deras fyra hästar, är samlade på ön Jorvik kommer det goda att segra. Så lyder sägnerna. Men Lisa och hennes vänner har svårt att ta sägnerna på allvar. Och sedan Lisas häst stals från Jorviksstallet, och hennes pappa spårlöst försvann, så har vännerna än mindre tid över till gamla legender och profetior.

Tillsammans med vännerna Alex och Linda ger de sig av ut i Jorviks magiska och farliga landskap för att söka svar på vad som egentligen händer på ön.

Samtidigt har Anne gett sig ut på ett eget uppdrag. Hon måste hitta sin häst som tycks ha förflyttats till en parallell verklighet, Pandoria. En parallell verklighet som viskar mörka lögner i Annes huvud. Lögner som får henne att tvivla på att de fyra tjejerna har någon chans över huvud taget...

Ödesryttarna. Legenden vaknar är klassisk hästfantasy med hisnande äventyr, hästar och magi. Följ med Lisa, Alex, Linda och Anne när de upptäcker sina krafter och slungas ut på ett äventyr långt borta från vardagen i skola och stall. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har bara i Sverige 1 miljon registrerade spelare. I världen är de över 13 miljoner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Dahlgren