Föda utan rädsla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (149.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2019-05-14
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178272365
Föda utan rädsla (ljudbok)

Föda utan rädsla Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-14

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn.

Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner.

Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd.

Kvinnor som läst boken inför sin förlossning:

"Jag känner mig styrkt och lugn av bokens budskap och ser fram emot att föda mitt barn."

"Verktygen var så användbara och det var inte massor att komma ihåg eller tänka på. Och de var ännu mer användbara allt eftersom värk-förloppet fortskred."

"Det var jättehäftigt att känna hur rädslan bara försvann."

"Instruktionerna till min man var suveräna och de var precis så tydliga och informativa att jag kände mig trygg och så att han förstod vilken skillnad hans hjälp gjorde."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Föda utan rädsla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lite besviken
  Jessica, 7 november 2021

  Va inte särskilt rädd för förlossningen innan. Men alla rekommenderade den så vart tvungen att läsa. Trodde de skulle vara mer tips. Har inte fött ännu så vet inte om de gjort någon förändring hos mig.

 2. Onödigt lång
  -, 9 oktober 2021

  Extremt mycket upprepningar genom boken, skulle tjäna på en ordentlig omarbetning. Kapitlen om vad som händer i kroppen vid förlossningen samt om de olika verktygen bra och värda att lyssna på, för övrigt gav boken inte särskilt mycket.

 3. Ovärdelig!
  Helén, 26 juni 2020

  Grymt bra & informativ på en nivå som alla som ska föda kan ta till sig, vare sig det är första gången du ska få barn eller fått barn tidigare. Mycket bra uppläsare till boken!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Susanna Heli