X sätt att dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (471.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 5)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2019-10-04
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178273621
X sätt att dö (ljudbok)

X sätt att dö Ljudbok

(93 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-04

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den femte boken i succéserien om Fabian Risk tar vid sekunderna efter slutet på "Motiv X". Stefan Ahnhem bygger vidare på sitt mäktiga kriminalepos och den ständigt expanderande värld han skapat kring Risk och hans kolleger runt Öresund. I den tidiga sommarkvällen lägger en gummibåt ut från bryggan i Råå hamn. Ombord sitter en man med ett svärd fastspänt på ryggen. Hans uppdrag har tärningen dikterat: En människa ska dö. Vem vet inte ens mannen själv. Helsingborgspolisen har de senaste veckorna varit upptagna med flera komplicerade, parallella utredningar som de anser sig ha löst. Men när ett nytt mordoffer hittas, inser de att allt de trodde sig veta är fel. I "X sätt att dö" får vi äntligen följa den slutgiltiga jakten på tärningsmannen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av X sätt att dö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket spännande
  -, 10 september 2022

  Jag har både läst och lyssnat på boken. Den är välskriven och har korta kapitel. Handlingen kan vara rå med utstuderade mord, men ack så spännande. Jag gillar också Magnus Roosmanns inläsning. Man bör ha läst de tidigare böckerna i serien, detta för att lättare förstå handlingen. Händelser från tidigare böcker kommer nämligen in även här.

 2. Spännande
  - (Hova), 26 januari 2021

  Spännande men också grym, mycket död och hemskheter ibland lite väl mycket.

 3. Spännande med brister
  -, 14 juni 2020

  Svårt att riktigt tycka om huvudpersonen, då han beter sig så dumt många gånger. Dessutom orealistiskt. Men hög spänningsnivå gör att jag ändå rekommenderar den här och övriga böcker i serien. Kommer säkerligen att läsa även fortsättningen.

 4. Hemsk
  Ann-Kristine (Helsingborg), 15 november 2019

  En bok så fruktansvärt obehaglig och absurd! Denna svärta och med rikligt förekommande psykopater och galningar - hur kan man skapa något så sjukt och avskyvärt? Det bästa med boken är att den tar slut! Man kan verkligen undra hur världen ser ut i författarens ögon? Var får han dessa omänskliga varelser ifrån? "Om ni frågar mig" - en ofta förekommande replik i boken - så finns det så otroligt mycket fantastisk litteratur så slösa inte tid på denna smörja!

 5. En spännande och bra skriven bok! Mycket bra språk
  Irene och Leif Hedström , 26 oktober 2019

  Vi lyssnade på den som talbok och den var för detaljerad i de fruktansvärda händelserna! Uppläsningen av boken var super! Ser framemot fortsättningen!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Stefan Ahnhem