Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mia Clase
Utgivningsdatum
2019-08-27
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178273638

Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2019-08-27

Styckköp

49
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare - en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.

I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!

Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett antal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.

Det här är en förkortad version. För att få boken i sin helhet med recept, faktarutor och bilder hänvisar vi till textboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna