Mellan djävulen och havet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (384.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
doggerland (del 3)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2020-01-20
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178274277

Mellan djävulen och havet Ljudbok

(181 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-01-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Världsartisten Luna befinner sig i hemlighet i Doggerland för att spela in sin första skiva efter tio års tystnad. Irriterande vacker och outhärdligt god trollbinder hon alla i sin närhet på festen som avslutar inspelningarna. Alla utom en sur kriminalinspektör som plötsligt känner sig gammal och trött.

Nästa morgon är Luna försvunnen.

Samtidigt faller ännu en kvinna offer för den våldsman som härjat huvudstaden.

Under några ovanligt varma vårveckor ställs kriminalinspektör Karen Eiken Hornby inför val som innebär skillnaden mellan liv och död både för hennes egen och för andras del. Val som tycks omöjliga.

"Mellan djävulen och havet" är tredje delen i den hyllade serien om Doggerland, ett fiktivt land mellan Storbritannien och Skandinavien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mellan djävulen och havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Än finns det tid
  -, 15 juni 2024

  Gillar verkligen denna deckarserie och personerna. Karen som är så tvär och grinig, Leo som är så tålmodig och många fler personer. Adolfsson är helt suverän på att beskriva personer och händelser. Man kan lätt leva sig in i de olika situationer som uppstår. Angela Kovacs är som vanligt en väldigt duktig uppläsare.

 2. Lättläst medioker deckare
  Margareta B , 6 mars 2021

  Stereotyp kvinnlig polis med sociala problem. Inte trovärdigt. Men gillar man den typen av deckare är den väl ok. Men inte mer!

 3. Maria Adolfsson briljerar!
  Ulf R, 20 februari 2020

  Doggerland blir bara mer och mer intressant. Intressanta och fängslande intriger med härliga karaktärer. Inga onödiga detaljerade våldsskildringar. Maria Adolfsson måste vara Sveriges bästa deckarförfattare efter den här boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Adolfsson