En fri agent (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (285.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Wallström
Utgivningsdatum
2019-10-25
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Hans-Jacob Nilsson
ISBN
9789178274871

En fri agent Ljudbok

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nat, en veteran inom den brittiska underrättelsetjänsten, anar att hans tid som agent närmar sig sitt slut. Men ett sista uppdrag dyker upp och plötsligt befinner sig Nat i team med den briljanta Florence, som jagar en oligark med ljusskygga planer. Samtidigt blir Nat badmintonpartner med den unge Ed som vädrar sitt missnöje med att leva i en värld som befinner sig i skuggan av Trump och Brexit. Snart öppnas en dörr mot oväntade samarbeten och Nat tvingas ut på fältet igen - med både Ed och Florence - och spåren leder österut. Efter succén med den tillbakablickande Spionernas arv återvänder John le Carré nu till vår tids stora frågor. En fri agent är en både kylig och rasande samtidsskildring av en mästare i högform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En fri agent. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Briljant om Brexit
    -, 16 september 2022

    Som vanligt är det spioner i centrum med Le Carré. Som vanligt behandlas både etik och politik. I det här fallet samsas de båda med en berättelse om vardagens glädjeämnen. Som en kall öl och människor som gillar varandra. I fokus står Brexit, Trump och Ryssland.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Le Carré