Löparna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (465.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2019-11-28
Utmärkelser
Nobelpriset
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Jan Henrik Swahn
ISBN
9789178275366

Löparna Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-11-28

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NOBELPRISET I LITTERATUR 2018

"Löparna" är en roman om att befinna sig i ständig rörelse. Men också om att till varje pris bjuda motstånd - att bromsa och bevara.

Frédéric Chopins syster smugglar hans konserverade hjärta över gränsen till Polen. En kvinna flyger över halva jordklotet med uppdraget att barmhärtighetsmörda sin dödssjuka tonårskärlek. En man sjunker långsamt ned i galenskap efter att hans fru och barn mystiskt försvunnit under en semesterresa, för att sedan lika mystiskt dyka upp igen. Den ryska sekten Löparna förkunnar att vägen till frälsning ligger i att aldrig slå sig till ro.

Episoder och fragment avlöser varandra i en lekfull och originell romantext som rör sig fritt genom tid och rum. Det handlar om resande och migration, liv och död, och den mänskliga kroppens förfall och bevarande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Löparna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Löparna
    Paula Johanna Penttinen, 13 januari 2020

    Det var lite svårt att hitta en röd tråd .... lite för spretig. Tankarna virrade runt och jag undrade ibland varför skriver hon om detta. Tänkte ofta att hur så onödigt fakta kunde bli så intressant och spännande. Trots allt värt att läsa. På ett märkligt sätt kunde Olga hålla mig kvar ända till slutet. Duktigt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olga Tokarczuk