Betvingade (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (395.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Slottet Wadenstierna (del 2)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2020-06-02
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178275977
Betvingade (ljudbok)

Betvingade Ljudbok

(87 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Simona Ahrnstedts hyllade serie om Slottet Wadenstierna. Sverige 1349. Illiana Henriksdotter, en intelligent ung kvinna av börd, skicklig på alla de örter som helar och dödar. Markus Järv, räddad från död och tortyr som barn och trasig som vuxen. Riddare och kungens närmaste man. Olika som natt och dag kan de bara enas om en sak: de vill inte veta av varandra. Men ödet vill något annat och de tvingas ut på en resa fylld av mod, åtrå och en fiende ur det förflutna.

"Simona Ahrnstedts historiska kärleksromaner är sannerligen en frisk fläkt, en kittlande djupdykning i det förflutna, på både dåtida och nutida villkor." Dick Harrison
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Betvingade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Glamourifierad våldtäkt
  Betvingad, 18 januari 2024

  Visst var (är) samhället kvinnoförtryckande och boken speglar det korrekt, men att glamourifiera våldtäkt och sälja det som historisk erotik gav mig avsmak. Förstår inte hur så många kan tycka denna smörja är så bra. Platta karaktärer.

 2. Riktigt bra
  -, 4 augusti 2022

  Det är inte bara erotiken, utan även storyn håller i Simonas böcker. Jag tror att jag hört alla hennes som Bokus har - och dessa är riktigt bra och rekommenderas varmt framför alla deckare och eländeslitteratur som dominerar idag.

 3. Underbar
  -, 30 januari 2022

  Blev helt uppslukad av boken. Välskriven och en härlig verklighetsflykt.

 4. Ville aldrig att boken skulle ta slut!
  -, 6 december 2020

  Älskar den boken, som jag sträcklyssnat på all vaken tid.<3 Dessutom en av de bästa uppläsare jag vet, Mirja Turestedt. Kan det bli en bättre kombo?!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt