Slutet hjärterum (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (149.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Modershjärta (del 5)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-06-09
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789178277049
Slutet hjärterum (ljudbok)

Slutet hjärterum Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-09

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Maren kämpar på med livet i sitt nya rum på Thorvald Meyersgate. Dagarna är tunga och nätterna fulla av mörka tankar. Det enda som gör henne glad är tanken på Thorleif och det underbara liv som de ska få tillsammans. Hon får höra att det har börjat en ny, ung kvinna på banken, som verkar mer än lovligt intresserad av Thorleif. Svartsjukan och osäkerheten brinner i hennes bröst. En dag när hon och Olaug går genom Slottsparken får de se något som skakar Maren ända in i själen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slutet hjärterum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar serie
    veronicas_bok_bak_liv, 15 juni 2022

    Jag har verkligen fastnat för denna historiska romanserie, jag önskar att alla delar var släppta så jag kunde sträckläsa igenom dom alla på en gång. Böckerna handlar om den unga kvinnan Maren som är förlovad med Thorleif, men just nu befinner hon sig i Oslo för studier men också för att dölja sin stora hemlighet. Det här är en lättlyssnad serie med drama, svek, lögner, hemlighet, intriger, vänskap och kärlek. Visst man vet lite vad som ska komma, inga större överraskningar men jag tycker att... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne-Lise Boge