Fjärrkontroll (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (451.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nick Stone (del 1)
Inläsare
Mats Eklund
Utgivningsdatum
2022-07-05
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Gösta Zetterlund
ISBN
9789178277391
Fjärrkontroll (ljudbok)

Fjärrkontroll Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Nick Stone har ett förflutet som SAS-soldat, men är numera agent i den brittiska underrättelsetjänsten. Under ett uppdrag i Washington DC hittar Nick sin gamle kompis från SAS-tiden, Kev Brown, och dennes familj brutalt mördade. Det finns bara en överlevande, deras sjuåriga dotter Kelly. Men det visar sig att även Kelly svävar i fara och Nick är den ende som kan hjälpa henne. Snart befinner de sig på flykt undan okända fiender i en värld fylld av våld och korruption.

Andy McNab fick stor uppmärksamhet och enorma framgångar i hela världen med sina två böcker om sin tid som SAS-soldat: "Bravo Två-Noll" och "Attack!". Andy McNab har som kommandosoldat deltagit i hemliga operationer och strider i hela världen. Och dessa erfarenheter har varit till stor hjälp i skrivandet av thrillern "Fjärrkontroll". McNab är en författare som verkligen vet vad han talar om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjärrkontroll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detaljerad och spännande
    -, 27 juli 2022

    Som vanligt smart och spännande bok! Läser gärna mer av honom!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Andy McNab