Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (361.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Frida Hallgren
Utgivningsdatum
2022-05-25
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789178277445

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-25

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Konrad har det struligt på jobbet och har blivit utkastad av flickvännen Anja. Och snart fyller han trettiofem - den ålder då alla män i hans släkt dog unga ... Är det hans tur nu?

När hans kusin Vendela kommer med förslaget att de ska jaga rätt på en försvunnen byrå någonstans i Ångermanland har han ingenting att förlora. Faster Betty i USA erbjuder en fet belöning om de hittar byrån! Den kan bli starten på ett nytt, bättre liv. Kanske kan han få Anja tillbaka? Resan till Ångermanland bjuder på oväntade möten - inte minst med snygg-bonden Daniel, som släktforskar precis som Vendela - och med grisen Oluff. Släkthemligheter från förr ser dagens ljus ...

Unni har oroat sig för sin son Konrad i hela hans liv. Hon har gjort allt för att hjälpa honom. Men nu är det kanske dags att släppa taget? Unni vill köpa en båt och färdas mot horisonten. Hon ska bara ta tag i sina barndomstrauman först. Vad är det som hon inte kan minnas?

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland är en varm och rolig feelgoodroman av författaren till de populära böckerna om Pastor Viveka. En roadtrip full av känslor, humor och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Haaland